Pispalan Sottiisi 8.-12.6.2016

Pispalan Sottiisi 2016Seuran jäseniä osallistui Tampereella 8.-12.6.2016 järjestettyyn Pispalan Sottiisi -festivaaliin! Kansatanssin Riemuvuotta juhlistava kansantanssiin ja -musiikkiin keskittyvä tapahtuma kokosi yhteen noin 1400 kotimaista ja 150 ulkomaista esiintyjää, 150 pelimannia sekä 150 talkoolaista. Kaikkien yhteinen panos näkyi ja kuului lauantaina pidetyssä Riemua!-esityksessä, jossa kansantanssin 150-vuotisjuhlia vietettiin itse Zacharias Topeliuksen kanssa.   Sunnuntaina festivaali huipentui päätöskonsertissa tanssiteokseen: ”Janne ja Aino – Balladi erään säveltäjän elämästä”. Tapahtumaan ja sen tunnelmiin voit tutustua mm. osoitteessa tanssinriemu.fi tai Sottiisin Instagram-sivuilla.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.